Autorid: Kaidi Reinart, Karin Väljamäe • 7. veebruar 2020

Töötajate tervise eest hoolitsemine on tööandja eristumise võimalus

Hea tervis on alustala kõigele ja selle eest hoolitsemine on esmalt iga inimese enda, aga ka tema tööandja südameasi. Töötaja tervise eest hoolitsemine näitab hoolimist ja võib olla motivatsiooni lisategur. Personalijuhtimise strateeg Hanna Jõgi ja meditsiinilabori SYNLAB arst dr Anneli Raave-Sepp räägivad töötajate tervise eest seismisest ja tervisenäitajatest, mida peaks regulaarselt kontrollima.
Foto: Pixabay

Paljud tööandjad maadlevad väljakutsega, et leida ja hoida enda juures häid töötajaid. Üks väga olulisi töötaja lojaalsuse kujundajaid on tunne, et temast hoolitakse. Hoolimise väljendamine algab juba pisiasjadest, rääkimata nii olulistest teemadest, nagu seda on inimese tervis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456