Autor: Ilona Lott • 26. veebruar 2020

Uued töötamise vormid ja digitaliseerimise mõju töö kvaliteedile

Platvormitöö on töötamise viis, mis viib kokku nõudluse ja pakkumise online-platvormil. Tegemist on uue töötamise viisiga, mis kogub Euroopas jõudsalt populaarsust ning pakub töötajaile uusi võimalusi, aga toob kaasa ka riske.
Human Element Solutionsi tegevjuht ja PARE juhatuse liige Ilona Lott.

Eesti Karjäärinõustajate Ühing (KNÜ) korraldas konkursi Tudengitegu 2019, kus võistlevad tudengite karjääriteemalised lõputööd. Osalesin hindamiskomisjonis PARE esindajana, kuid mul on ka isiklik huvi selle vastu, kuidas tänased ülikoolide lõpetajad näevad sisenemist tööturule, millised töötamise vormid on neile atraktiivsed ning arengut pakkuvad. Võtsin kutse suure õhinaga vastu ning sukeldusin lõputööde lugemisse. Mulle avanes väga huvitav maailm.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456