Uudised
Ainult tellijale

Mis valdkonna töötajad on tänavu enim haigena tööl käinud?

Kui aastatel 2013–2017 käis suurem osa eestimaalastest aeg-ajalt tõbisena tööl, siis alates 2018. aastast hakkas haigena tööl käimise trend muutuma. Eelmisel aastal oli haigena tööd pidanud tegema 81% töötajatest ja tänavu – veel enne, kui paljud tööandjad rakendasid kodukontori võimalust – oli tõbisena tööl käinud 61% töötajatest, näitab CVKeskuse iga-aastane küsitlus.

Märtsikuu keskpaigaks oli tänavu haigena tööd teinud pisut enam kui iga teine töötaja (61%). Uuringust selgub, et kõige enam riskisid enda ja teiste tervisega juhid, kelle seas tõbisena tööle ilmujaid oli 71% ning finantssektori töötajad, kel see näitaja oli 68%. Neist ei jäänud palju maha ka assistendid ning mehaanika ja tehnika valdkondade töötajad. Kõige vähem käisid haigena tööl infotehnoloogiasektori töötajad ja klienditeenindajad.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700