Autor: Personaliuudised.ee • 17. mai 2020

SINGAPUR: akadeemilisi teadmisi peetakse ikka oluliseks

Umbes pooled (49%) Singapuri juhtidest ja tööandjatest vaatavad vabu töökohti täitma asudes endiselt töösoovija akadeemilist kvalifikatsiooni, selgub tööjõuministeeriumi uurimusest.
Foto: Unsplash

Ülejäänud 51% panevad suuremat rõhku kandidaatide sobivusele ning kaaluvad nende oskusi, töökogemust ja suhtumist. Keskastme ja kõrgema taseme ametikohtade täitmise juures oli peamine probleem vajalike erioskuste puudumine. Lihttööliste puhul tekkisid probleemid enamasti lõhede tõttu palgaootustes.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456