Autorid: Regina Reisig, Tarvo Sarmet • 12. juuni 2020

Värbamisvideo aitas aastaga luua 115-liikmelise tiimi

Kogupere meelelahutuskeskuse Super Skypark ja vaateratta Skywheel of Tallinn lansseerimine värbamisturul sai konkursil „Värbamisturunduse auhinnad 2019” teise koha. Neile tõi edu räppar Tigraniga tehtud värbamisvideo.
Regina Reisig ja Tarvo Sarmet
Foto: erakogu

Kuidas värvata sada inimest asutusse, mida pole veel olemas ja mille kontseptsioonile pole sarnast ka lähiriikides? Kuidas koostada potentsiaalsete töötajate andmebaas, kui avamistähtajad nihkuvad mitu kuud ja sihtrühm on noored? Kuidas mõjuda lahedalt ja panna noored huvituma ametikohtadest, mis esialgu ei pruugi ahvatleda, näiteks koristamine ja laste järele vaatamine? Kuidas tekitada soovitusturundust, kui polegi veel kellelegi palka maksnud?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456