Autor: Personaliuudised.ee • 19. juuni 2020

ÜHENDKUNINGRIIK: töötajad naasevad tööle uute ootustega

Värskest uurimusest selgub, et 57% ÜK töötajatest on kas innukad või tunnevad kergendust mõttest, et saavad naasta normaalse töökorralduse juurde. Mõne jaoks on kodus töötamine raskem, 35% vastanutest tundis, et ei ole nii produktiivsed kui tavaliselt.
Foto: Pixabay

Tööle naastes on töötajad aga kohanenud kaugtöö eelistega ning soovivad, et see muutukski normiks. Rohkem kui kolmandik (39%) vastajatest leidis, et nende füüsiline ja vaimne tervis on paranenud. Samas tahavad töötajad tihedamat suhtlust ja meeskonnatööd. Pooled vastanutest soovivad regulaarseid koosolekuid, 44% tahab, et töö jaotatakse meeskonnaliikmete vahel võrdselt. 41% töötajatest soovib ka regulaarselt saada ajakohast teavet oma ettevõtte käekäigu kohta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456