Autor: Personaliuudised.ee • 19. juuni 2020
Ainult tellijatele

ÜHENDKUNINGRIIK: töötajad naasevad tööle uute ootustega

Värskest uurimusest selgub, et 57% ÜK töötajatest on kas innukad või tunnevad kergendust mõttest, et saavad naasta normaalse töökorralduse juurde. Mõne jaoks on kodus töötamine raskem, 35% vastanutest tundis, et ei ole nii produktiivsed kui tavaliselt.

Autor: Pixabay

Tööle naastes on töötajad aga kohanenud kaugtöö eelistega ning soovivad, et see muutukski normiks. Rohkem kui kolmandik (39%) vastajatest leidis, et nende füüsiline ja vaimne tervis on paranenud. Samas tahavad töötajad tihedamat suhtlust ja meeskonnatööd. Pooled vastanutest soovivad regulaarseid koosolekuid, 44% tahab, et töö jaotatakse meeskonnaliikmete vahel võrdselt. 41% töötajatest soovib ka regulaarselt saada ajakohast teavet oma ettevõtte käekäigu kohta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700