Autor: Maret Maripuu • 9. september 2020

Maret Maripuu: parimad ettevõtted väärtustavad tööohutuskultuuri

Kevadine koroonakriis andis organisatsioonidele mitu õppetundi. Üks neist kinnitas, et tööohutus ning töötervishoid on kestliku organisatsiooni jaoks möödapääsmatult oluline.
„Hea töökeskkond 2019“ tiitliga pärjati suurettevõte Elisa Eesti AS ja väikeettevõte Insly OÜ. Fotol Tööinspektsiooni juht Maret Maripuu, Insly personalijuht Pamela Raestu ja Elisa töökeskkonnaspetsialist Katrin Viks.
Foto: Tööinspektsioon

Kunagi varem pole nii palju räägitud töötajate tervise hoidmisest, alates korralikust kätepesust ja distantsi hoidmisest kaugtöö korraldamiseni. Tööinspektsioonis loodame, et saadud kogemus aitab ka edaspidi ning näeme üha süsteemsemat lähenemist ohutule töötamisele ja tervise hoidmisele. Hea töökeskkond on ettevõtte jätkusuutlikkuse ja majandusliku edu eeldus. Töötajad tahavad töötada organisatsiooni heaks, mis nende elust ja tervisest hoolib, nii et nad saavad keskenduda tööle ega pea muret tundma oma tervise ja ohutuse pärast.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456