Autor: Eliisa Matsalu • 22. september 2020

Coca-Cola Hellenic grupi riskijuht: investeeri kriisimeeskonda

Iga ettevõte peaks investeerima riskijuhtimisse ja kriisimeeskonna koolitamisele, leiab Coca-Cola Hellenic grupi pikaajaline riskijuht ja -ekspert Gerold Knight. Ettevõtete kriisijuhid peavad olema distsiplineeritud – samal ajal, kui nad peavad täielikult probleemile keskenduma, peavad nad ka olema ka kiired ja loomingulised.
Coca-Cola Hellenicu grupi riskijuht ja -ekspert Gerold Knight esineb 1.–2. oktoobril toimuval<strong > Pärnu Tarneahelakonverentsil</strong>.
Foto: Martin Steiger

Gerold Knight räägib intervjuus lähemalt sellest, milliseid vigu kriisijuhtimises tehakse ja kuidas meeskond edukalt kriisist välja juhtida.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456