Autor: Personaliuudised.ee • 5. oktoober 2020

Soome kaalub kuuetunnist tööpäeva

Soome tippametnikud soovivad kehtestada kuuetunnist tööpäeva ja muid sarnaseid meetmeid, mille eesmärk on soodustada paremat tasakaalu töötajate töö ja eraelu vahel.
Foto: Pixabay

Ideed juba enne ametisse asumist propageerinud peaminister Sanna Marin käis välja mõtte lühendada traditsioonilist kaheksatunnist tööpäeva kuue tunnini, kui oli vaja mõelda alternatiivsele töökorraldusele pandeemiakriisi ajal.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456