Autor: Kadri Seeder • 9. oktoober 2020

Millised on olnud kaugtöö mõjud?

Tervisekriis mõjutas märkimisväärselt ka organisatsioonide töökorraldust ja suur osa kontoritöötajatest oli sunnitud kodus töötama. Selgub, et töötajate rahulolu ja motiveeritus on kaugtöö tulemusena paranenud.
Palgainfo Agentuuri juht Kadri Seeder

Enamik organisatsioone pakkus töötajatele kaugtöö võimalust

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456