Autor: Kristel Maran • 2. november 2020

Suur persoonilugu: Mailis Neppo töö presidentidega

Kohtumine Mailis Neppoga on positiivne energialaeng – ta on ebaeestlaslikult nakatava naeruga ja rõõmus. PARE tegevjuht Kärt Kinnas, kes on olnud Mailise sõbranna lasteaiast peale, ütleb, et Mailis on alati oma tegemistesse kirglikult suhtunud. Kui teema või ettevõtmine temas huvi ei tekita, siis ta seda ei tee.
Mailis Neppo

Mailis ise ütleb, et on eluaegne üliõpilane ja peab end ennekõike filoloogiks. Ta on õpingute jooksul jäänud truuks Tallinna ülikoolile ja kogu õppeprotsess on olnud loogiline jada, enamasti seotud töise vajadusega. Filoloogiaõpingutele järgnes magistrikraad kommunikatsioonis, hiljem veel lisaks andragoogikas. Kommunikatsiooni eriala magistritöös uuris ta, milline on Eesti kuvand Soomes. Siis tundus see oluline ja teema oli tähtis ka Eesti saatkonnale Soomes. Mailis meenutab, et Postimehes oli kunagi rubriik „Teised meist”. Ilmselt ei lähe ühelegi rahvusele teiste arvamus nii palju korda kui eestlastele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456