Autor: Olavi Andla • 12. november 2020

Motiveerida pole vaja – meil on koroona!

Ettevõtetega motivatsiooniürituste asjus vesteldes väidavad peaaegu kõik, et üritusi me ei tee, kuna meil on koroona. Selle peale küsin mina: kas te töötajaid üldse enam ei motiveeri ja lasete kõigel omavoolu minna? Ma ei ole sellele konkreetset vastust saanud.
Blue Fire'i motivatsioonipartner Olavi Andla

Ümberringi muust ei räägita kui ainult koroonast. Õhtul koju minnes kuulen uudistest, mitu inimest on nakatunud ja mitu on juhitaval hingamisel. Märkan väikest nuppu ka sellest, et koroonastress tapab inimesi vaimselt rohkem kui viirus ise. Olen nõutu ja toimuv on mulle arusaamatu. Teen järelduse, et kõige suurem tagasilöök pandeemia ajal on inimeste mõtteviis peitu pugeda ja oodata. Oodata mida? Ei tea. Võibolla mõnel firmajuhil ongi hea meel, et see aasta ei pea raha kulutama jõulupeoks, sest meil on ju koroona.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456