Autor: Personaliuudised.ee • 16. november 2020

Adveni personalijuht: vabadus ja vastutustunne käivad käsikäes

Energialahendusi pakkuva ettevõtte Adven personalijuhi Ivi Aluoja sõnul iseloomustab nende töökultuuri tihe koostöö, aga samas ka võimalus võtta vastutust ja teha iseseisvaid otsuseid. „Vabadus ja vastutus käivad siin käsikäes. Inimestel on vabadus tegutseda ja otsuseid vastu võtta, kuid seejuures antakse endale aru, et kõige selle eest tuleb ka vastutada.”
Adveni personalijuht Ivi Aluoja
Foto: Adven Eesti

Selleks, et töötajad tahaksid võtta oma õlgadele vastutusrikkaid ülesandeid, on vaja hoida üleval üldist töökirge. Ettevõte on mõõtnud aastast aastasse töötajate heaolu ja sealhulgas ka entusiasmi, et mõista suhtumist tööandjasse, oma töösse ja tulevikuperspektiivi ettevõttes. Selle aasta sügisel tehtud küsitluse tulemuste järgi tunnevad töötajad, et nad teevad oma tööd kirega ja eesmärgipäraselt. „Meie inimeste usk ettevõtte tulevikku on suur (4,7), samuti tahe jätkata Advenis (4,65). Tegu on viiepalliskaalat arvestades väga heade näitajatega ja selleks, et areng jätkuks, vaatame koos tulevikku, kuidas saame olla veelgi paremad,” sõnas Aluoja.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456