Autor: Personaliuudised.ee • 25. november 2020

Välismaalt: läbipõlemine kaugtöötajate seas

Kuigi kodus töötamine on vähendanud töö ja kodu vahet sõitmist ning liikluses veedetavat aega, on see siiski mõjunud halvasti paljude töötajate heaolule ja vaimsele tervisele.
Foto: Pexels

51 protsenti kodus töötajatest väidab, et nad on töötanud kriisi ajal rohkem tunde, viie kuu jooksul keskmiselt 59 lisatöötundi ehk seitse lisatööpäeva. 31 protsenti küsitletutest leiab, et kauem töötamise põhjus on töölaua lähedus, ja 32 protsenti arvab, et kodus töötamine on viinud nad lähemale läbipõlemisele. Üle neljandiku (27%) vastanutest väidab, et vähene sotsiaalne suhtlemine on muutnud kriisiaja eriti raskeks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456