Autor: Kristi Jõeorg • 30. november 2020

Nõuanded kaugtöö juhendi koostamiseks

Hea kaugtöö juhend on koostatud, arvestades tööprotsesse, töötajate vajadusi ja juhiga kokkulepitud tulemuste saavutamist.
Protect Estonia OÜ innovatsiooni- ja arendusjuht Kristi Jõeorg

Kui töötaja täidab poolte kokkuleppel oma igapäevaseid tööülesandeid väljaspool tööandja asukohta, on see kaugtöö. Kaugtöö rakendamine ei vabasta tööandjat vastutusest hoida töötaja tervist. Kaugtööga ei lähe vastutus oma tervise hoidmise eest töötajale üle.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456