Autor: Kai Saard • 3. detsember 2020

Oskused ajateenistusest aitavad tööelus kergemini jalule

Milliseid oskusi ja teadmisi annab ajateenistuses käimine noortele edasisse tööellu? Kas tööandjad väärtustavad kandidaatide juures ajateenistuse kogemust? Selgub, et seda peetakse päris heaks eeliseks.
Kaitsevägi on noorele endale heaks katsetuskohaks – seal saab pta roovida, kas talle meeldib teisi juhtida või soovib pigem olla spetsialist, kes juhib ainult iseennast ja vastutab enda töö eest.
Foto: erakogu

Asjast rääkisid intervjuus lähemalt rahvusvahelise ärijuhtimise üliõpilane (Genfi ärikoolis) Valmar Alve ja USS Grupi müügidirektor Martin Kirk. Mõlemad on teeninud Kuperjanovi jalaväepataljonis 11 kuud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456