Autor: Taimi Elenurm • 4. detsember 2020

Kuidas ja millega tuleb kohaneda muutunud oludes?

Koroonakriis on ebamäärasust, segadust ja teadmatust mitmekordistanud ning sunnib sellega harjuma ja kõigele vaatamata ikkagi toime tulema. Füüsiline ja vaimne tervis on vastupidavuse võti. Muutunud oludes aitavad kohaneda avatud suhtlemine ja kindlad reeglid.
Foto: Pexels

Koroonakriisi tingimustes on väiksema palgaga töötajad füüsiliselt enam ohustatud, sest teevad sagedamini tööd väljaspool kodu ja vahetus kontaktis klientidega. Ebavõrdses seisus võivad end tunda näiteks teeninduses, hariduses ja tervishoius töötavad inimesed. Sunnitud eraldatus võimendab kihistumist ja süvendab arvamuste polariseerumist: ebakindlates oludes ja vähese teabevahetuse korral tundub turvalisem hoida kinni harjunud vaatenurgast ja kindlast nägemusest olukorra kohta; seda isegi siis, kui see ilmselgelt ei aita enam kohaneda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456