Autorid: Tambet Toomela, Erika Tuvike, Marja Stina Saaliste • 7. detsember 2020

Mida uut toob aasta 2021 tööõigusesse?

Uue aastanumbri saabumisega on oodata hulganisti muudatusi töösuhteid mõjutavates õigusaktides. Muudatusi on lisaks töölepingu seadusele oodata ka töötervishoiu ja tööohustuse seaduses ning muudes töösuhteid puudutavates seadustes. Selgitame olulisemaid kavandatavaid muudatusi.
Vasakult Eversheds Sutherland Ots & Co vandeadvokaat Tambet Toomela ja juristid Erika Tuvike ning Marja Stina Saaliste.
Foto: Heiki Laan

Töölepingu seadus ning töötervishoid ja -ohutus

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456