Autor: Kai Saard • 8. detsember 2020

Arvamusliidrid: kaugtöö on tulnud, et jääda – tekib uus töötaja kogemuslugu

„Edu saadab neid, kes suudavad kiirelt kohaneda.ˮ „Tõenäoliselt sai nii mõnigi juht kinnitust sellele, et oluline on töö tulemus, mitte tagumiktundide lugemine.ˮ „Transformatsioon ei ole sujuv ja aeglane, vaid kiire ja järsk.ˮ Need on vaid mõned mõtted, mis Eesti suuremate ettevõtete personalijuhid küsitluses välja tõid. Aga millised on siis valdkonna arvamusliidrite arvates personalijuhtimise trendid ja kuidas on personalitööd mõjutanud koroona-aasta?
Vasakult Express Posti personalijuht Maarja Katušin, Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pinnav, Stell Eesti personalijuht Nele Sinnep ja JELD-WENi personalijuht Karin Rändla

Vaimne tervis

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456