Autor: Personaliuudised.ee • 9. detsember 2020

Kes peab kandma kodukontorisse soetatava vara kulud?

Kuidas jaotuvad tööandja ja töötaja kulud, kui tooli ja laudu ei saa kontorist koju viia ja töötaja peab need ise hankima? Asja selgitab Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli-Miidla Vanatalu.
Foto: Pixabay

Paljud ettevõtte töötajad on juba kolmveerand aastat kaugtööl kodukontoris. See pole nende vaba valik, sest kevadel ja ka nüüd ei saa kontorisse tulla viiruse nakkuse vältimise pärast, seda soovitab riik samuti. Töötajad soovivad koju tööks sobivaid laudu ja toole. Kontoris on aga selline mööbel, mida koju viia ei saa, nii et töötajad peaksid mööbli endale ise soetama. Kuidas aga jaotuvad tööandja ja töötaja kulud selles olukorras?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456