Autor: Kai Saard • 10. detsember 2020

Helmese personalijuht: pidime koroona kiuste pingsalt värbama hakkama

Rahvusvaheline tarkvaraettevõte Helmes, mis on viimastel aastatel laienenud ja uusi töötajaid palganud peamiselt välisturgudel, asus tänavu koroonakriisi kiuste usinalt värbama ka Eestis ning avas just uue harukontori Tartus Raekoja platsil.
Helmes avas Tartus uue kontori
Foto: Argo Ingver

Helmese Eesti personalijuhi Kaire Kaljuste sõnul alustas ettevõte 2020. aasta sügisel laiaulatusliku värbamisega. „Augustis-septembris sai selgeks, et meil on vaja 43 uut inimest. Enamik neist on seotud uute, 2020. aasta sügisel alustatud Eesti projektidega ja tähendavad Helmese jaoks vähemalt nelja uut, täiendavat tiimi. Hakkasime otsima nii tarkvaraarhitekte, arendajaid, analüütikuid, testijaid kui ka tiimijuhte – valikus on esindatud kõik Helmese tiimimudeli rollid,“ kommenteeris ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456