Autor: Maarit Vabrit-Raadla • 15. detsember 2020

Kuidas saab juht toetada töötaja arengut?

Töötaja arengu toetamisel ja suunamisel on oluline vaadelda organisatsiooni ja individuaalse arengu tasandit. Ettevõtetel ja organisatsioonidel tuleb kriitilise pilguga üle vaadata kõik senised õppe- ja arendustegevuste standardid ja tavad, sest töömaailm on viimasel kümnendil järjepidevalt liikunud muutuste suunas ning hiljutine tervisekriis on omakorda tinginud vajaduse alternatiivsete lähenemiste järele, kus esikohal on paindlik töökorraldus, virtuaalne töö ja suurenenud autonoomiaga seoses enesejuhtimine.
Maarit Vabrit-Raadla

Töötajakogemuse võimendamise artiklite sarja viimases artiklis keskendume teemadele, mis on seotud töötaja arenguga ja sellega, kuidas juht saab toetada töötajat tema arenguteel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456