Autor: Personaliuudised.ee • 31. detsember 2020

Austraalia kokkukuivav tööturg mõjutab enim vanemaealisi

Austraalia ettevõtetel on viimastel kuudel tulnud kaotada sadu tuhandeid töökohti. Kokkukuivav turg näib kõige teravamalt mõjutavat just vanemaid töötajaid.
Foto: Pexels

Töökohtade hulga vähenemist võib näha kõikides vanusegruppides peale alla 20-aastaste töötajate. Kui üldine töökohtade vähenemine oli oktoobris 0,9%, siis selle vanuserühma jaoks saadaval olevate töökohtade hulk kasvas 2,8% ja on alates märtsist tõusnud 6,1%. Kontrastina on vabade töökohtade hulk tööjõu muudes segmentides vähenenud viimase umbes kaheksa kuu jooksul järgmiselt:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456