Autor: Personaliuudised.ee • 18. jaanuar 2021

Verston Ehituse personalijuhina asus tööle Signe Korjus

Teedeehitusfirma Verston Ehituse personalijuhina alustas tööd Signe Korjus, kes varem töötas Mandatum Life Insurance Company Ltd Eesti filiaalis personalipartnerina ja FranklinCoveys juhtimiskonsultandina.
Signe Korjus
Foto: Arno Mikkor

Teedeehitusfirma Verston Ehitus OÜ kuulub valdusettevõttele Verston Holding OÜ, mis äsja omandas ka seni riigile kuulunud teehooldusettevõtte Eesti Teed AS-i. Signe Korjuse esmane roll personalijuhina on tagada kahe organisatsiooni meeskondade sujuv ühendamine ja ühtsetele juhtimisalustele üle viimine.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456