Autor: Personaliuudised.ee • 26. jaanuar 2021

Finantssektori TOP tööandjad: tihe rebimine esikoha pärast

Kõige atraktiivsema finantssektori tööandjana nimetati 53 erinevat organisatsiooni. Sarnaselt eelmiste aastatega koondus 2/3 häältest kolme tugeva ja tuntud panga kätte, kes jagasid ümber kohad esikolmikus.
LHV personalijuht Liisa Põldma

1. LHV Pank

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456