Autor: Personaliuudised.ee • 5. veebruar 2021

Kui pikk on osaajaga töötaja puhkus?

Kui palju teenib osalise tööajaga töötav inimene puhkust? Kas pool tavapuhkuse mahust? Asja selgitab Tööinspektsiooni ennetusosakonna juhataja Kaire Saarep.
Foto: Unsplash

Töötajale on määratud osaline töövõime ja ta töötab 20 tundi nädalas. Nüüd on aga tekkinud vaidlus, kas töötaja puhkus on aasta jooksul 35 kalendripäeva või ainult pool sellest. Kui palju töötaja osalise tööajaga töötades põhipuhkust teenib?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456