Autor: Logistikauudised.ee • 12. märts 2021

Eesti Posti nõukogu uus liige on Helo Meigas

Helo Meigas Hansapanga pressikonveretsil üle kümne aasta tagasi.
Foto: Andras Kralla
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt kinnitas täna nimetamiskomitee ettepanekul ASi Eesti Post nõukogu uueks liikmeks Helo Meigase.

Minister Sutt ütles, et Helo Meigasel on olnud suure rahvusvahelise finantsettevõtte tippjuhtkonna liige. „Helo toob nõukokku strateegilise juhtimise kogemust ja laiemat vaadet. See on kompetents, mida Eesti Post vajab uue strateegia kujundamisel. Soovin Helole edu ettevõtte arendamisel,“ lausus Sutt.

Helo Meigas ütles, et nõukogu uue liikmena on talle antud suur usaldus panustada iga Eesti elaniku jaoks olulise teenuse arendamisse. ”Viimane aasta on muutnud oluliselt meie kõigi ostuharjumusi, mis on Eesti Postile ühelt poolt uus võimalus, kuid samas kindlasti pannud organisatsiooni ka proovile. Eesti Posti ligi 2000 töötajat on ära teeninud meie kõikide tunnustuse, sest vaatamata väga keerulisele pandeemia ajale on olnud tagatud posti liikumine ja mis veelgi tähtsam - pensioni kojukanne. Loodan, et nõukogu liikmena saan kaasa aidata sellele, et nii Eesti Posti kliendid kui ka töötajad tunnevad ennast väärtustatuna,” lisas Meigas.

Nimetamiskomitee juht Kaido Padari sõnul on Helo Meigas väga tugev täiendus Eesti Posti juhtimisse turbulentsel ajal. „Oleme nimetamiskomitees võtnud eesmärgiks kaasata riigi osalusega ettevõtete nõukogudesse erasektori tipptegijad, sealhulgas pidades silmas soolist tasakaalu,“ ütles Padar.

Helo Meigas on SA Poliitikauuringute Keskus Praxis nõukogu liige. Varem on ta töötanud Swedbank Group’is riskijuhina ja tresoori juhina, Eesti Panga asepresidendina ja Tallinna Börsi tegevjuhina.

Riigi osalusega ettevõtete nõukogude nimetamiskomitee kutsus veebruaris tagasi Eesti Posti nõukogu esimees Sten Soosaare. Ajutine Eesti Posti nõukogu esimees on Mari Avarmaa. Ettevõtte nõukogu on kuueliikmeline.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456