Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 22. märts 2021

KKK: keda puudutavad töötervishoiu ja tööohutuse seaduse muudatused?

Kas 1. märtsil jõustunud töötervishoiu ja tööohutuse seaduse muudatused tähendavad muu hulgas seda, et seadus hakkas kehtima ka kõigile teenuseosutajatele ehk käsundisaajatele, töövõtjatele, maakleritele, agentidele jne?
Foto: Unsplash

Kogu seadust teenuseosutajatele laiendatud ei ole ehk töötervishoiu ja tööohutuse seaduse (TTOS) § 1 esimest lõiget muudetud ei ole ning kehtib ikka üldine põhimõte, et see seadus sätestab töötajate ja ametnike tööle esitatavad töötervishoiu ja tööohutuse nõuded, tööandja ja töötaja õigused ja kohustused tervisele ohutu töökeskkonna loomisel ja tagamisel, töötervishoiu ja tööohutuse korralduse ettevõtte ja riigi tasandil ning vastutuse töötervishoiu ja tööohutuse nõuete rikkumise eest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456