Autor: Urve Vilk • 5. aprill 2021

Suur persoonilugu | Elina Orumaa hindab vabadust mõelda ja teha

Riigi Infosüsteemi Ameti (RIA) personalijuhti Elina Orumaad innustab oma töös eelkõige strateegilise personalijuhtimise sünergia asutuse juhtimisega. RIA-s on tal vabadus mõelda ja teha ning kokkulepped on kiired ja selged.
Riigi Infosüsteemi Ameti personalijuht Elina Orumaa
Foto: Meeli Küttim

„Mulle meeldib RIA väga sellepärast, et siin on targad inimesed. Ilmselt on mul ka minu karjääri kõige targem tippjuht – Margus Noormaa. Ja asjad käivad RIA-s kiiresti. Ametiasutustes on loomulikult omajagu bürokraatiat, aga siin ei tehta ilusaid sõnu ega jandita bürokraatia pärast. Kui on vaja midagi ära teha, on kokkulepped kiired ja selged, kooskõlastuste ja allkirjade saamine käib kiiresti. Ja mul on vabadus mõelda ja teha – kui on tunnetus, et midagi tuleks ära teha, ei panda kätt ette. See on minu jaoks väga oluline,” põhjendab Elina, miks talle RIA-s meeldib.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456