Autor: Kai Saard • 12. aprill 2021

Kriitilised sõnad riigi pihta: 19 personalijuhti ütlevad, mis nad riigi meetmetest arvavad

„Töölepingu seadus oli juba enne pandeemiat liiga jäik, ammugi siis nüüd, kui töömahud võivad muutuda üleöö.ˮ „Praegu vajame rohkem kui iial enne selge ja läbipaistva personalijuhtimise arendamist ja tugevdamist.ˮ „Vaja on selgeid sõnumeid vaktsineerimise kohta.ˮ
Eesti Vabariigi peaminister Kaja Kallas.
Foto: Liis Treimann

Uurisime taas Eesti suuremate ettevõtete personalijuhtidelt, millist infot ja toetust tööandjad praegu riigilt kõige rohkem vajavad, et äritegevust jätkata. Muu hulgas öeldi, et tuntakse puudust vaktsiinist, selgetest sõnumitest ja ajakohastatud tööseadustest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456