Autor: Kai Saard • 22. aprill 2021

Ülle Matt: personalijuht peab nüüd hakkama raamist välja mõtlema

Personalijuhid peaksid lauale tooma kõik töötajate tööheaolu ja töötajate tervise hoidmist puudutavad teemad koos võimalike lahendustega nii organisatsiooni kui ka erialaliitude tasandil, ütleb Swedbanki personalijuht Ülle Matt. Seda on tarvis selleks, et aidata ka ise tööandjatena tervikuna kaasa olukorra normaliseerumisele riigis.
Foto: Jake Farra

Peamine katsumus on töötajate vaimse tervise hoidmine

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456