Autor: Personaliuudised.ee • 4. mai 2021

Kaugtöö tegija konkurss ootab osalema

Alates 3. maist ootavad Elisa ja Targa Töö Ühing juba viiendat aastat järjest ettevõtteid kandideerima kaugtöö tegija märgise konkursile. Konkurss tunnustab tublisid kaugtööd tegevaid ettevõtteid ja juhte.
Targa Töö Ühingu juht Ave Laas usub, et tänavu on märgise saajate nimekiri rikkalikum kui varasematel aastatel.

Targa Töö Ühingu juhi Ave Laasi sõnul on võrreldes aastataguse ajaga kaugtööhuviliste arv hüppeliselt kasvanud. „See on olnud kindlasti oskuste lihvimise aasta nii alustajatele kui ka kogenud kaugtöö tegijatele. Kutsumegi taas kõiki organisatsioone oma kogemusi ja väljakutseid kaugtöö tegija konkursil jagama. Ankeete ootame 28. maini.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456