Autor: Personaliuudised.ee • 6. mai 2021

Uus viis töötajate motiveerimiseks: Helmes muudab aktsiad siseringile kaubeldavaks

Rahvusvahelise haardega tarkvaraarenduse ettevõte Helmes muudab oma aktsiad nüüdsest aktsionäride siseringile Funderbeami kaudu kaubeldavaks. Helmese juhatuse liikme Andres Kaljo sõnul on ettevõtte aktsiate seniste aktsionäride vahel kaubeldavaks muutmine osa plaanist, et olla nii valdkonna kui ka regiooni kõige atraktiivsem tööandja IT-talentidele.
Andres Kaljo (Helmes) ja Kaidi Ruusalepp (Funderbeam)
Foto: Helmes

Uudne lähenemine annab optsioonidega ettevõtte aktsionäriks saanud töötajate jaoks selge indikatsiooni, mis on Helmese aktsia turuhind ning loob ka lihtsa ja bürokraatiavaba võimaluse see soovi korral kaasaktsionäridele müüa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456