Autor: Kai Saard • 1. juuni 2021

Personalitöötajate palgaraport | 2021. aasta I kvartal

Vaatame üle, millised on personalijuhtide ning personali ja karjääri tippspetsialistide palganumbrid 2021. aasta esimeses kvartalis. Uurime, kas palk on tõusnud ja kui, siis millistel ametikohtadel ning millises piirkonnas on valdkonna töötasu suurim.
Foto: Pixabay

Raportis on kaks suuremat ametipositsiooni, kelle töötasust räägime.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456