Autor: Katre Savi, Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liidu juht • 1. juuni 2021

Ida-Viru õiglase ülemineku fond: prioriteediks saab töötajate (rohe)oskuste arendamine

Lähima aastakümne vaates ootab ees kliimaneutraalsele majandusele üleminek, tööstussektori moderniseerimine ja mitmekesistumine, mis toob kaasa suurema vajaduse investeerida inimestesse, nende oskuste ajakohastamisse ning järjepidevasse arendamisse.
Sillamäe sadam.
Foto: Raul Mee

Sellest, kuidas rakendab riik õiglase ülemineku fondi täiskasvanute ümberõppe korraldamisel ja mida seejuures Ida-Virumaal tehakse, rääkisid haridus- ja teadusministeeriumi elukestva õppe ja oskuste osakonna asejuhataja Külli All, täiskasvanute koolitaja ja kultuurikorraldaja Valeria Lavrova ning SilSteve personalijuht Kati Teelahk.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456