Autor: Kai Saard • 30. juuni 2021

KKK: puhkus puhkepäeval, palgata puhkus ja tasu arvestus

Olulistele küsimustele palgata puhkuse, puhkusetasu maksmise, õppepuhkuse ja palju muu kohta vastab advokaadibüroo LEXTAL partner ja vandeadvokaat ning Äripäeva tööõiguse teabevara toimetaja Kristi Sild.
Foto: Pexels

Palgata puhkuse korral väheneb proportsionaalselt järgneva aasta põhipuhkus. Kuidas seda arvestatakse, kui töötaja viibib palgata puhkusel 46 kalendripäeva?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456