Autorid: Kai Saard, Tiia Nõmm • 10. august 2021

Teistmoodi suvepäev Ülemiste keskuses: mis oleks, kui peaks talguid?

Ülemiste keskus peab oma suvepäevi sootuks teisiti, kui seda teeb enamik ettevõtteid. Ei ole üksnes tantsu, tralli ja suurt pidu, vaid on võsa koristamine, vikatiga niitmine ja heina riisumine ehk talgud. Mida sellised suvepäevade endast kujutavad ja miks keskuse rentnikud üritusest osa võtavad, rääkis Ülemiste keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Tiia Nõmm.
Foto: Raul Mee

Järgneb intervjuu Tiia Nõmmega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456