Autor: Kai Saard • 23. august 2021

Circle K personalijuht: kõiki töötajaid vaktsineerimise vajalikkuses veenda ei õnnestu

Uus bioloogiliste ohutegurite määrus võimaldab tööandjatel täiendava ennetusmeetmena küsida töötajalt tõendit COVID-19 haiguse läbipõdemise, negatiivse testi tulemuse või vaktsineerimise kohta. Uurisime, kuidas asub selles olukorras tegutsema Circle K, kus on tööl palju eesliinitöötajaid.
Piret Kask
Foto: Kaupo Kikkas

Circle K personalijuht Piret Kask ütles, et nad on hetkel uuendamas ettevõtte töötervishoiu riskianalüüsi COVID-19 viiruse levikust tulenevalt ja selles tuuakse välja kaitsemeetmed, kuidas tagada ohutu töökeskkond nii töötajatele kui ka klientidele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456