Autor: Taimi Elenurm • 25. august 2021

5 soovitust, kuidas kriisi ajal töötajates usaldust kasvatada

Tööle mõeldakse sageli peaaegu pool ööpäevast. Töökeskkond mõjutab märkimisväärselt enesehinnangut, meeleolu ja toimetulekut. Et enesetunne tööl toetaks tervist ja elujõudu, on olulised usaldus ja heaolu.
Foto: Unsplash

Usaldust organisatsioonis saab vaadelda kolmel tasandil:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456