Autor: Personaliuudised.ee • 27. august 2021

26. augustist jõustunud uued piirangud, mis mõjutavad tööelu

Alates 26. augustist jõustus maskikandmise kohustus nendes avalikes siseruumides, kus ei kontrollita COVIDi tõendit. Avalikes ruumides, kus COVIDi tõendit nõutakse, peavad seda hakkama esitama kõik kliendid või osavõtjad.
Foto: Unsplash

COVIDi nakkusohu suhtes kontrollimata avalikes siseruumides tuleb hakata kandma maske

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456