Autor: Piret Kaljula • 9. september 2021

Mida täpselt teha, kui töötajal juhtub tööl õnnetus?

Töötaja kukkus tööl ja väänas jala välja. Jalale on valus toetada ja perearst saatis töötaja haiguslehele. Õnnetusest on möödas juba nädal, aga tööandja ei ole töötajaga ühendust võtnud. Kas töötajal tuleks endal midagi ette võtta? Asja selgitab Piret Kaljula, Tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant
Piret Kaljula

Töötaja peab tööandjale tööl juhtunud õnnetusest teada andma, samuti ka sellest, et ta on õnnetuse tõttu töövõimetuslehel. Kui õnnetust juhtus pealt nägema kolleeg, peab temagi tööandjat teavitama.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456