Autor: Jon Ender • 16. september 2021

Tunnustus teeb sünnipäevaõnnitluse erilisemaks

Kirjutame midagi kaardile, anname lilled ja surume kätt. Töötaja võtab selle formaalsuse võltsi naeratusega vastu. See ei ole ju oma inimeste hoidmine! Aga mida teha, kui neid inimesi on kümneid või sadu?
Tunnustava õnnitlemise entusiast, investor ja ettevõtja Jon Ender

Hoolivad tööandjad tahavad pidada töötajaid meeles sünnipäeval, tööjuubelil ja muudel tähtpäevadel ning mitte piirduda lillede ja paari formaalse sõnaga. Samas on tõeliselt tunnustava ja liigutava õnnesoovi sõnastamine üsna keeruline ja tähendusliku kingituse leidmine aeganõudev. Lihtsamat teed minek aga ei too soovitud tulemust. Loomulikult tasub juhtidel õppida töötajaid tundma. Mõnele, kellega on tekkinud parem klapp, ehk osatakse midagi siiralt tunnustavat öelda. Aga kuidas teistega? Kuidas teada, mida tal tegelikult vaja on, mida ta soovib ja mis tal juba on?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456