Autor: Taimi Elenurm • 27. september 2021

5 personalijuhtimise printsiipi, mida kasutada vanemaealiste töömotivatsiooni säilitamiseks

Euroopa riikides vananeb elanikkond ja seega ka töötajaskond kiiresti, nii et rohkem tuleb värvata, edutada ja arendada küpses eas inimesi.
Foto: Unsplash

Rahvusvaheline tööhõive ja personalijuhtimise uurimiskeskus IES (Institute for Employment Studies) korraldas hiljuti ulatusliku uuringu, milles selgitati tööandjate suhtumist ja kavatsusi eakate värbamiseks. Peamised tulemused olid järgmised.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456