Autor: Natalia Kond • 1. oktoober 2021

Kovisioon teeb ruumi inimesele

Muutuste ajal oodatakse organisatsioonidelt innovaatilist lähenemist ja kiiret reageerimist ning keskendutakse kohtumistele, koosolekutele ja aruteludele, mis on suunatud uute strateegiate ja väärtuste loomisele. Kovisioon väärtustab inimest ja aitab leida lahendusi.
Foto: Unsplash

Inimese elulugu koos uskumuste ja hoiakutega on temaga iga päev töökohal kaasas. Töötaja sisemine maailm määrab, kuidas ta ümbritsevasse suhtub, kuidas käitub konfliktis, tuleb toime pingega või suhtub õnnestumistesse. Kovisiooni peamine eesmärk võiks olla uurida turvalises keskkonnas maailma ja iseenda käitumisstrateegiaid ning teiste abil avardada oma maailmapilti. Kovisiooni käigus avastab inimene oma seotust teistega ja mõju grupis. Lisaväärtusena pakub see meetod lahendusi tähtsatel teemadel. Kõigil on lood, mille juurde tullakse oma sisekõnes üha uuesti. Kovisioonis saab nende lugudega tegeleda ning pöörata tähelepanu igaühele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456