Autor: Kadri Seeder • 5. oktoober 2021

Suur tööandjate küsitlus: kaugtöö korraldus

Suurem osa küsitluses osalenud tööandjatest (77%) oli viimaste kuude jooksul pakkunud töötajatele võimalust kodus töötada, selgus Palgainfo Agentuuri ja tööportaali CVKeskus.ee 2021. aasta aprillis ja mais korraldatud küsitlusest.
Foto: Pexels

Kaugtöö võimaluse pakkumine sõltub palju töö iseloomust – kas seda on võimalik distantsilt teha või mitte. Peamiselt kontoritöö iseloomuga organisatsioonidest, nt raamatupidamis- ja arhitektibürood, IKT, panganduse ja kindlustuse ettevõtted, pakkus kaugtöö võimalust enamus. Märksa vähem pakkusid kaugtöö võimalust põllumajanduse, masinate ja seadmete remondi, majutuse ja toitlustuse ning hoonete ja maastike hooldusega tegelevad ettevõtted ning tervishoiuasutused, kus distantsilt ei olegi võimalik paljusid töid teha.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456