Autor: Marju Põld • 12. oktoober 2021

5 aspekti, mis tuleb karjäärijuhtimist kavandades läbi mõelda

Karjäärinõustajal on kurb näha igavlevat või stressis talenti. Igal inimesel on millekski annet. Tuleb see vaid üles leida, seda arendada, võimestada ja nutikalt rakendada.
Karjäärinõustaja ja koolitaja Marju Põld

Talentide pärast käib tööturul pidev võitlus. Iga organisatsioon saab välja mõelda ja kokku leppida viisi, kuidas talente leida, juhtida ja arendada, et saavutada maksimaalsed positiivsed tulemused. Järjest enam tuleb tähelepanu pöörata töötajate karjäärijuhtimisele, et nad saaks oma andeid ja potentsiaali arendada ning maksimaalselt rakendada. Nutikas karjäärijuhtimine aitab hoida talente ja võib olla väga oluline ettevõtte konkurentsieelise loomisel. Kuidas luua ja edendada organisatsioonis karjäärijuhtimist nii, et talendid jääksid, areneksid, töötaksid võimalikult tõhusalt ja oleksid seejuures rõõmsad?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456