Autor: Daisy Pello, finantsuudised.ee juht • 22. oktoober 2021

Finantssektori palga TOP: Skype’i asutajate juurde tasub tööle minna

Finantsuudised.ee vaatas otsa 2020. aasta finantssekroti parimatele palgamaksjatele ja koostas vastava TOPi, kuhu pääsesid finantssektori ettevõtted alates 1500 eurosest brutotasust 2020. aasta andmete põhjal. Võrdlusena toodi välja ka 2019. aasta tulemused.
Foto: picjumbo

Kokku pääses finantssektori parimate palgamaksjate edetabelisse 166 finants- ja kindlustusettevõtet. Nende hulgas oli ettevõtteid, kes tegelevad finantsnõustamise, usaldus- ja investeerimisfondidega, aga ka krediidiandmisega, nagu pangad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456