Autor: Personaliuudised.ee • 5. november 2021

Eksperdid: rohkem head sõna ja üksteise märkamist töökeskkonnas

Viimase pooleteise aasta jooksul ja veidi peale on drastiliselt vähenenud silmast silma suhtlus. Seetõttu kogeme aina enam ka üksildust kodus või tööl. Märgata ja tuge saab seejuures pakkuda nii organisatsioon tervikuna, juht, kolleeg, elukaaslane kui ka sõber. Mõtteid ja kogemusi inimeste vaimse heaolu teemal töökeskkonnas jagavad Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi ning vaimse tervise ja heaolu koalitsiooni (VATEK) juht Ott Oja.
Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi ning vaimse tervise ja heaolu koalitsiooni (VATEK) juht Ott Oja

Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi: heal sõnal on suur jõud vaimses heaolus

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456