Autor: Ave Laas • 9. november 2021

Robotexi tegevjuht Ave Laas: hajusmeeskondi ähvardab ületöötamine

2020. aasta 13. märts läheb ajalukku kui töömaailma uus sünnipäev. Peaminister teatas riigi lukkupanekust ja kõik, kes vähegi said, kolisid kodukontoritesse. Kogu vastutus iseenda ja oma töö juhtimise eest pandi nüüd töötajale.
Robotexi tegevjuht Ave Laas

Kelleltki ei küsitud varasema kaugtöö kogemuse kohta ning väga tihti puudus ettevõttel plaan, kuidas sellest hetkest edasi minna nii, et organisatsioon koost ei laguneks. Mõnes ettevõttes muutus kaugtöö sundolukorraks, mis erines palju senisest, kus kaugtöötamist nähti osana motivatsioonipaketist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456