Autor: Kai Saard • 10. november 2021

Selgusid 2021. aasta parimad koolitajad

10. novembril toimus Personaliuudiste ja Pärnu Konverentside korraldatud Koolituskonverents 2022, kus tunnustati aasta parimaid koolitajaid. Žürii valis 20 kandidaadi seast välja kolm parimat koolitajat.

Koolituskonverentsil on saanud traditsiooniks anda välja aasta koolitaja tiitel. Tiitli on kaks viimast aastat pälvinud Jaanus Kangur. Aastal 2018. võitis konkursi Alar Ojastu, aastail 2016 ja 2017 aga Kaido Pajumaa ja aastal 2015 tööõiguse spetsialist Heli Raidve.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456